ОСТАННІ НОВИНИ

"Львівобленерго" та "Рух опору" проти енергетиків домовились

|

Львівська громадська організація „Рух опору” домовилася з ВАТ „Львівобленерго” про проведення спільних „круглих столів”. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції представник цієї організації Тарас Галич.

„Ми домовились про це з директором з маркетингу Скрипником. Вважаю, що перший такий стіл відбувся”, — сказав він.

Згідно з домовленістю, „круглі столи” відбуватимуться раз в місяць в закритому режимі. „Спочатку будемо проводити в закритому режимі. Не хочемо щоб вони перетворились у базар”, — сказав Галич.

Тарас Галич повідомив, що, за підсумками „круглих столів”, „Рух опору” спільно з обленерго буде проводити прес-конференції.

Раніше Тарас Галич подав до суду позов на ВАТ „Львівобленерго” за порушення трьох статей Конституції України (30, 42, 55), які передбачають захист прав споживачів.

За його словами, енергопостачальна компанія без будь-якого попередження відключила світло у його будинку. Завдану шкоду Галич оцінив в 1 млн. грн.

15 квітня ВАТ „Львівобленерго” під час засідання місцевого суду Сихівського району Львова подало зустрічний позов до мешканця Львова Тараса Галича про відшкодування збитків, завданих енергопостачальній компанії, – повідомляє „Прес-тайм”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *