ОСТАННІ НОВИНИ

До участі у Форумі видавців зголосилося вже 570 учасників

|

Станом на сьогоднішній день 570 видавців зголосилися до участі у 12-му Форумі видавців, що проходитиме у Львові 15-18 вересня, повідомила сьогодні під час прес-конференції президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль.

У програмі форуму передбачено 140 заходів. Частина з них відбуватиметься біля пам ’ятника Тарасові Шевченку, а на проспекті Свободи до Опери продаватимуть свої книги майже 50 видавництв. Окрім уже традиційної акції дитячого читання, що отримала цьогоріч назву „Книгоманія”, буде проведено благодійну акцію серед відвідувачів форуму. Для участі у ній достатньо буде взяти флаєр, заповнити його і кинути у скриньку. Щасливці отримають призи у вигляді книг.

Серед гостей домінуватимуть представники прекрасної половини людства. Зокрема, прибудеавторка відомих детективних романів Олександра Марініна та відома полська письменниця мануеля Гретковська. З українських авторів матиме вечір Оксана забужко, яка представлятиме свою нову книгу.

Як розповіла О.Коваль, пауло Коельо, почений гість минулого Форуму, цього разу не приде, хоч і дуже хотів. Він передавав львів’янам вітання розповів, що все одно ще раз завітає в Україну, бо хоче поїхати у Карпати та написати книгу про гуцулів. Натомість заступник голови ОДА з гуманітарних питань Тарас Батенко розповів, що керівництво області розіслало запрошення для участі у Форумі вищому керівництву держави і сподівається, що хтсоь із них прибуде на Форум.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *