ОСТАННІ НОВИНИ

УНП посадило підприємців та контролюючі органи за круглий стіл

|

Сьогодні, 6 вересня, у Львові відбувся «круглий стіл» «Співпраця середнього і малого бізнесу з державними контролюючими органами», у якому взяли участь представники контролюючих органів Львова та області. Організатором зустрічі стала міська організація Української народної партії.

Голова Львівської міської організації УНП Юрій Кужелюк у вступному слові зазначив, що «ми зібралися з метою поспілкуватися і з’ясувати основні причини проблем у взаємовідносинах бізнесу та контролюючих органів. Також хочемо задекларувати серію контактів, щоб подальша розмова була конструктивна і щоби ми вийшли на якісь наступний крок».

На сьогоднішню зустріч з шести представників контролюючих органів, яких запросили організатори, прийшли з головного Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів, ДПІ Львова, ГУ МНС України у Львівській області, Львівської міської санітарно-епідеміологічної станції. За словами організаторів, при всьому бажанні потрапити до керівника Львівської митниці та голови правління ВАТ «Львівобленерго», цього зробити не вдалося, а тому представники цих органів не беруть участь у роботі «круглого столу».

Під час «круглого столу» підприємці, які прийшли висловити свої ті чи інші міркування щодо взаємостосунків з контролюючими органами, розповідали, з якими з контролюючих органів ситуація найважча, з якими – допустима. Найбільше нарікань з боку підприємців було на адресу представників податкової служби, інформує ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *