ОСТАННІ НОВИНИ

Президія обласної ради визначила порядок денний наступної сесії

|

XXIV сесія обласної ради відбудеться до 25 вересня.Таке рішення прийнято на засіданні президії, яке відбулось 5 вересня. Члени президії під головуванням Михайла Сендака розглянули підготовку до проведення чергової сесії обласної ради та питання, які буде внесено в порядок денний, повідомляє прес-служба облради.

Голови постійних комісій ознайомили членів президії з питаннями, які пропонують постійні комісії на розгляд депутатів обласної ради. Голова комісії з питань регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою Ярослав Янишин пропонує внести в порядок денний питання про погодження проекту відведення земель Святоуспенській Унівській Лаврі Студійського уставу, питання про зміну меж села Волосянка Сколівського району та ін. Анатолій Дейнека, голова комісії з питань екології та природних ресурсів, пропонує, аби на черговій сесії депутати розглянули питання про погодження клопотань на отримання ліцензій та проектів гірничих відводів; комісія з питань приватизації та майна обласної ради готує на розгляд депутатів питання про майно спільної власності територіальних громад області та питання про приватизацію майна спільної власності територіальних громад.

Про результати роботи тимчасової комісії з вивчення стану автомобільних доріг у Львівській області доповідатиме заступник Голови Львівської обласної ради Тарас Федак.

Окрім того, Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак запропонував включити в порядок денний чергового сесійного засідання питання щодо заводу “Сільмаш”, депутат обласної ради Василь Ковтало пропонує звернути увагу обласним парламентаріям на мережу функціонування дошкільних закладів, а Лариса Федорів вважає, що потрібно розглянути і питання щодо затвердження меж паркових і рекреативних зон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *