ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати планують порушити питання про відставку Буняка

|

Депутатська група Політичної партії «Народний Союз Наша Україна» розглядає питання щодо доцільності перебування Любомира Буняка на посаді міського голови Львова. Голова депутатської групи НСНУ в міськраді Сергій Бащук зазначає, що ініціатива депутатів викликана не конфліктом міського голови і ради, а конфліктом Любомира Буняка з львів’янами – повідомила прес-служба ЛОО НСНУ.

«На даний час відбувається внутрішнє обговорення питання, а також ведуться консультації з політичними партнерами. Згідно чинного законодавства, для відставки міського голови потрібно дві третини голосів ради, в даному випадку 60 голосів. Як на мене, ця цифра є цілком досяжною. Лише фракція «Наша Україна», до якої входить найбільша в раді депутатська група НСНУ (24 депутати) налічує 48 осіб. Якщо врахувати голоси політичних союзників, зокрема підтримку депутатів фракції УНП, то ми вже матимемо 57 голосів за відставку Буняка. І ще віднайти 3 голоси не буде проблемою»—зазначив Сергій Бащук.

Голосування за відставку Любомира Буняка може відбутися на сесії міської ради, яка відбудеться 8 вересня, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *