ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни відчули "Смак мандрів"

|

4 вересня у Парку Культури м. Львова пройшло велике свято для всієї родини – фестиваль Calve «Смак мандрів» , на який, за підрахунками організаторів, зібралося понад 20 000 жителів міста. Під час фестивалю разом із друзями та близькими львів’яни здійснили віртуальну подорож чотирма самобутніми країнами світу – Індією, Бразилією, Францією та Україною, насолодилися особливостями відпочинку, кухнями цих країн та виступами кращих львівських співочих та танцювальних колективів.

Організатори фестивалю подарували львів’янам можливість навчитися грати у національну французьку гру петанк та правильно дефілювати, танцювати бразильський карнавал, відчути себе актором справжнього індійського кіно, навчитися різьбі по дереву, вишиванню та багато іншого. Всі ці навички гості фестивалю отримували у спеціальних національних зонах, на які була поділена територія парку. За свої вміння львів’яни отримували місцеву валюту – “ Calve зірки”, які тут же можна було обміняти на цінні подарунки. Тисячі гостей фестивалю безкоштовно отримали свої фотографії на фоні Ейфелевої вежі, Тадж Махалу у яскравих рамках – на згадку про фестиваль.

Діти, які прийшли разом з батьками на фестиваль, розважалися у спеціальній дитячій зоні. Окрім цікавої програми, організатори свята надали їм можливість безкоштовно покататися на атракціонах у Парку Культури. А перед початком фестивалю організатори пофарбували усі лавочки – відтепер відпочинок в улюбленому парку буде для львів ’ ян ще приємніший.

Особливе враження на гостей фестивалю справили виступи львівських талантів – дитячих та юнацьких танцювальних колективів, чоловічого хору “Орфей” та відомої співачки Наталі Карпи, яка своїм яскравим виступом завершила програму фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *