ОСТАННІ НОВИНИ

Вакарчук став послом доброї волі за долар в рік

|

Сьогодні соліст групи «Океан Ельзи » Святослав Вакарчук призначений Послом доброй волі Програми розвитку ООН для молоді в Україні, передає кореспондент ForUm’у.

Як посол доброї волі Вакарчук закликає молодь нести відповідальність за своє життя і вміти приймати рішення. «Я своїм життєвим прикладом підтверджуватиму ту програму, яку посли несуть людям», – сказав Вакарчук на сьогоднішній прес-конференції.

Як Посол доброї волі ПР ООН Вакарчук працюватиме у напрямі створення безпечного середовища для молоді в політичній, економічній і соціальній сферах, шляхом проведення інформаційних кампаній серед молодих українців під час своїх концертних турів, роботи з урядом і громадським організаціями.

За його словами, активна робота почнеться вже під час всеукраїнського туру групи «Океан Ельзи» на підтримку нового альбому «Глорія», коли співак разом з групою починає активну благодійну діяльність.

Вакарчук також подякував ООН за довіру, підкресливши, що для нього це велика честь, і він докладе всі зусилля, щоб молоді українці стали справжніми європейцями.

Послами доброї волі на глобальному рівні є: Анджеліна Джолі, Джекі Чан, Рональдо, Анатолій Карпов. Посли доброї волі в Україні: Валід Арфуш, Андрій Медведєв, Анні Лорак, Руслана Лежичко. Посли доброї волі ООН обираються строком на два роки. Вони працюють за символічну плату – 1 долар на рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *