ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради та громадські організації контролюватимуть розподіл коштів на святкування 750-річчя Львова

|

Під час найближчого пленарного засідання міської ради розглядатиметься питання про створення тимчасової комісії, яка слідкуватиме за використанням коштів, які виділені на святкування 750-річчя Львова. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Андрій Стецьків.

За словами Андрія Стецьківа, у комісію входитимуть депутати Львівської міської ради та представники громадських організацій. Щодо громадських організацій, то вже проводилися попередні розмови з Фондом збереження історико-архітектурної спадщини Львова, з Комітетом підприємців Львівщини. Існує домовленість про співпрацю з кафедрою реставрації при Львівському національному університеті ”Львівська політехніка”.

Як зазначив Андрій Стецьків, планується, що комісія складатиметься з 10-15 чоловік і представники громадських організацій будуть її повноцінними членами. Він також повідомив, що приблизно до середини жовтня заплановано організувати круглий стіл, під час якого представники виконавчої служби звітуватимуть про використання коштів.

“Я не заперечую, щоб до комісії входили представники політичних сил, які мають вплив на Львівщині. Проте ми будемо співпрацювати з усіма, хто зголоситься”,—зазначив Андрій Стецьків у коментарі “Гал-info”.

18 серпня 2005 року Кабінет міністрів України прийняв постанову про виділення Львову 50 млн гривень на підготовку до святкування 750-річчя міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *