ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники мітингували проти нового "автомобільного" закону

|

Перевізник Західного регіону проти прийняття проекту закону України «Про внесення змін до закону України «Про автомобільний транспорт»». Під час мітингу, проведеного у суботу, 3 вересня,перевізники прийняли звернення до Президента України Віктора Ющенка, у якому вимагають не допустити прийняття вищезгаданого закону, а якщо депутати все ж таки його приймуть – накласти на нього вето.

Правовий інспектор по регіонам України Конфедерації Вільних профспілок України Андрій Корчинський висловив надію, що влада прислухається до перевізників і не допустить прийняття закону. «Віковий ценз на машини до 10 років, регулювання тарифів Урядом та визначення місцевих органів влади замовником на перевезення таксі, що передбачено цим законом, вбивають приватного перевізника. В парламенті створене потужне лобі, яке створило нафтову кризу. Тепер вони взялися за перевізників», – йдеться у зверненні перевізників до Президента України.

Підтримати перевізників на мітинг прийшли лідер ГО «Галицький вибір» Юрій Шухевич, народний депутат України Ярослав Кендзьор, повідомляє ЗІК.

1-й секретар Львівського міськкому СПУ Віктор Савченко зазначив, що він розмовляв із Олександром Морозом, котрий пообіцяв підтримати перевізників.

Голова Львівської обласної організації Партії захисників Вітчизни Павло Барнацький наголосив, що народний депутат та лідер Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін не голосував за проект цього закону. «Цей проект – спланована економічна акція, яка впроваджується у життя для того, щоб поставити перевізників на коліна. Це питання не тільки Львова, а й Києва. Лідер нашої партії відстоюватиме інтереси приватних перевізників. Ми співпрацюватимемо з профспілкою перевізників і якщо Кармазін очолить цю групу, то закон прийнятий не буде», – наголосив П.Барнацький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *