ОСТАННІ НОВИНИ

Продовження конфлікту у Львівській філармонії: звільнено головного диригента

|

«Для звільнення Романа Филипчука були всі законні підстави. Насамперед, це дезорганізація роботи оркестру»,—так прокоментував кореспонденту Західної інформаційної корпорації директор Львівської філармонії Орест Баран звільнення головного диригента філармонії Романа Филипчука. Наказ про звільнення останнього був підписаний учора, 1 вересня.

О. Баран зачитав журналістові фрагменти наказу про звільнення: «Роман Филипчук не виконує належним чином свої трудові обов’язки; порушує правила внутрішнього розпорядку; не виконує накази управління культури; Львівської ОДА за номером 108К від 28.07.05, 119К від 02.08.05 про поновлення О. Барана на посаді директора філармонії; не з’являється на виклик дирекції для дачі пояснення; не виконує накази і розпорядження директора філармонії; дезорганізував роботи симфонічного оркестру 30-31 серпня 2005 року». «На підставі цього вчора мною був підписаний наказ про його звільнення»,—зазначив О. Баран.

«Я працюю у законодавчому полі і всі рішення узгоджую із юрисконсультом філармонії. Тому цей наказ абсолютно законний»,—додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *