ОСТАННІ НОВИНИ

У „Пікассо” завтра презентуватимуть „Метро Jazz ”

|

Презентація мистецького проекту „Метро Jazz ” відбудеться завтра у львівському клубі “Пікассо” за участю „Квартету Збігнєва Намисловськогo ”. Проект передбачає проведення в театрі ім. Марії Заньковецької протягом року серії концертів найвідоміших зірок сучасної джазової сцени світу.

Концерти відбуватимуться у двох відділеннях, перше – авторська програма „зірки” з власним колективом, друге – тематична програма стандартів спільно з львівськими та київськими джазменами. Завершиться цьогорічний цикл концертів Міжнародним Фестивалем “Джаз Без”.

Окрім того, зірки у переддень концертів проводитимуть майстер класи для молодих львівських та київських музикантів, що є учасниками стипендіальної програми навчання „Jazz bez…”, яка розпочалася з серпня 2005 року студіями у Польщі. Надіємося, що в результаті студій та майстер-класів з 26 стипендіатів організується 2-3 молоді перспективні джазові колективи, які Майкл Перкінсон погодився представити на фестивалі “Jazz bez”, як промовані ним проекти, повідомляє rock . lviv . ua .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *