ОСТАННІ НОВИНИ

Потанцювати на Віденському балу у Львові приїдуть гості з Європи та Росії

|

Організатори Першого Віденського балу у Львові заскочені великою кількістю бажаючих взяти у ньому участь з інших країн. Вже надійшли заявки взяти участь в Балу з Варшави, Кракова, Москви та Відня.

Як повідомив Почесний Консул Австрії в м. Львові Ярослав Наконечний: “У заході візьмуть участь понад 500 осіб. Ми надзвичайно раді з того, що буде багато гостей з інших країн. Вже погодилися приїхати гості з мерії Відня, міністерства закордонних справ Австрії. Очікуємо присутність представників 15 консульств іноземних держав у Львові, керівництво 8 областей Західної України (губернатори, мери, голови обласних рад), а також політичну, культурну та економічну еліту Львова, нащадків українських фамілій баронів і графів та зацікавленої львівської громади.”

Щоб полегшити гостям з інших країн участь в заході організатори готують спеціальні волонтерські групи, які будуть працювати з гостями і знайомити їх з Львовом. Також перероблюється офіційний сайт Першого Віденського балу у Львові на англійську, німецьку, польську та російську мови, повідомляє громадська організація “Підкова”.

29 жовтня в честь Національного Свята Австрії у Львові вперше буде проведено Віденський Бал. Його організовують Австрійське консульство у Львові, громадська організація “Підкова”, за підтримки Львівської торгово-промислової палати, управління культури Львівської міської ради, управління культури Львівської облдержадміністрації. Патронує “Перший Віденський Бал у Львові” Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Австрія в Україні п. Міхаель Міісс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *