ОСТАННІ НОВИНИ

Шкараду могли звільнити за ретельність у слідстві з "архівної" справи - Михайло Ваврин

|

“Слідчо-оперативна група з числа правоохоронців області продовжуєдосудове слідство та оперативно-розшукові заходи у справі викрадення з львівського історичного архіву. У справі знаходиться під вартою одна особа.Слідчі отримали докази, що ще в 1996 році за певну плату проводилось викрадання цінних документів” – повідомив під час вчорашньої інтернет-конференції на сайті www.maidan.org.ua голова постійної комісії з питань законності, депутатської діяльності та етики Львівської обласноїх ради Михайло Ваврин.

Вавринвдячністю оцінив роботу попереднього начальника міліції Богдана Шкаради, який відповідально перейнявся проблемою. Найого думку, однією з причин звільненняШкаради з посади стало те, що він називав прізвища посадовців, які є свідками у справі. ” Не виключаю, що оприлюднення прізвищ Д.Табачника, В.Толстоухова та В.Януковича було однією з підстав звільнення Б.Шкаради” -сказав він.

“Щодо теперішнього керівництва, то воно не б’є тривогу про долучення до слідчо-оперативної групи фахівців з інших відомств в межах України” – заявив МихайлоВаврин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *