ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник привітав із Днем знань

|

Голова ЛОДА Петро Олійник привітав викладачів, учнів та студентів із Днем знань. Подаємо повний текст приватання:

“Шановні освітяни! Дорогі студенти та учні!
Перше вересня, Свято першого дзвоника єднає нас усіх. Бо кожен колись у цей день вперше переступив поріг рідної школи, вперше сів за парту, відкрив першу книжку, написав перше слово.

Шановні професори, викладачі, вчителі!

Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Я дякую Вам за натхненну працю, за те, що Ви щиро ділитесь своїми знаннями, любов’ю та теплом із підростаючою генерацією, за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців.

Сьогодні в країні триває реформа освітньої галузі, Ваша професійність та педагогічний талант є запорукою успішного її проведення.

Дорогі студенти!

Ви – опора та надія України. Я вдячний за Вашу визначальну роль у найкритичніші періоди нашої історії. І Помаранчева революція у цьому не виняток. Завдяки Вашій мужності та патріотизму Україна отримала унікальний шанс стати могутньою і дійсно незалежною країною. Ми, батьки, пишаємося Вами. І особливо приємно спостерігати, що свій молодечий запал та енергію тепер Ви спрямовуєте у русло здобуття якісної освіти, розуміючи, що саме сьогодні закладається фундамент Вашого особистого майбутнього.

Дорогі учні!

Олійник привітав освітян і учнів з Днем знань

Школа – це Ваш другий дім, любіть її, довіртесь своїм вчителям та вихователям, бо саме вони виведуть Вас на широку дорогу до знань.

Особливо я хочу привітати тих, хто сьогодні вперше переступив поріг навчального закладу. Це особливий день у Вашому житті. У цих стінах, завдяки мудрим наставником, Ви здобудете, необхідні знання та вміння, які на усі майбутні роки допоможуть долати довгий життєвий шлях, тут Ви знайдете собі вірних друзів, а колись приведете сюди на Свято першого дзвоника Ваших дітей та онуків.

Шановні батьки!

Я розділяю Вашу радість і гордість за наших дітей. Сьогодні вони лише вчаться, але уже завтра на них ляже наша сьогоднішня відповідальність. І я абсолютно спокійний, знаючи, що це покоління не осоромить честі своїх родин, будуючи соборну, демократичну, європейську Україну.

Добра Вам і злагоди, дорогі земляки, нових знань та трудових звершень, осягнення нових освітніх та наукових висот.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *