ОСТАННІ НОВИНИ

Кабельне телебачення у Львові подорожчає

|

Львівське обласне територіальне відділення АМКУ провело нараду – «круглий стіл» з кабельними операторами Львова. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомила прес-служба Львівського обласного територіального відділення АМКУ. Під час «круглого» столу розглядалися питання підняття абонплати на послуги кабельного телебачення.

Так, з 1 вересня 2005 року заплановано наступні підняття абонплати: фірма «Селена» – до 21 грн.; ТзОВ «Галтехносервіс» – до 21 грн.; ТзОВ «Маска» – до 21 грн. та інші.

«Підняття тарифів кабельні оператори пояснюють збільшенням кількості каналів. Відповідно до заяв, які надходять до територіального відділення АМКУ, попереднього опитування щодо збільшення кількості каналів кабельні оператори не проводили.

Кабельні оператори в односторонньому порядку збільшили кількість каналів, збільшуючи при цьому розмір абонентної плати.

Зважаючи на ситуацію, що склалася на ринку кабельного телебачення, та з метою захисту малозабезпечених верств населення Відділення підготовило рекомендації операторам кабельного телебачення щодо запровадження пакетування телеканалів та диференціювання оплати за надані послуги відповідно до створених пакетів»,—йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *