ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на футбольний телеміст

|

Львівських шанувальників футболу закликають цієї суботи долучитися до телемосту “Заряджай! Уболівай! Перемагай”. На великому екрані , який, окрім Львова, встановлять на майданах ще трьох найбільших міст України, пройде пряма трансляція матчу Україна-Грузія.

Телеміст відбудеться в Києві, Донецьку, Дніпропетровську та у Львові. У нашому місті екран буде встановлений в Центральному парку культури ім. Б. Хмельницького. Телеміст розпочнеться о 17.30 (початок матчу – о 18.00).

“Ми хочемо дати можливість українцям розділити успіх збірної по-новому, на вулицях різних міст, – каже Роман Гудим, представник організаторів свята – відомої марки батарейок Duracell, офіційного партнера ЧС-2006. – На площах ми встановимо екрани розміром 6х4м. До речі, це будуть найбільші екрани з тих, які досі використовувалися в Україні під час вуличних трансляцій. Очікується, що в цілому, в усіх чотирьох містах, підтримати збірну прийде близько 30 тис. людей. Вперше українські вболівальники так масово вийдуть на вулиці під час гостьового матчу збірної . Ідеологія нашого свята – “Заряджай! Уболівай! Перемагай!”. Енергетика глядачів разом з енергією нашої торговельної марки допомагає українцям перемагати”, – переконаний п. Гудим.

Після закінчення матчу на дві години – з 20.00 до 22.00 – за допомогою двох ді-джеїв, футбольне свято обіцяють перетворит и на дискотеку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *