ОСТАННІ НОВИНИ

Тершовчина під заставу не звільняють і до психлікарні не відправляють

|

Засідання Апеляційного суду Львівської області під головуванням судді М.Гриціва у справі екс-мера Самбора Тараса Тершовчина відбулося сьогодні. Йшлося про утримання його під вартою або звільнення до суду під заставу, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Самбірському районі.

Сьогодні у Самборі ширилися чутки, що після судового засідання колишнього міського голову Самбора мала обстежувати спеціальна комісія з Львівської обласної державної психіатричної лікарні.

Головуючий на сьогоднішньому засіданні Апеляційного суду Львівської області суддя Михайло Гриців заявив кореспондентові Західної інформаційної корпорації, що можливість обстеження Тараса Тершовчина у психіатричній лікарні на сьогодні неможлива в принципі. Зі слів судді, Тарас Тершовчин зараз перебуває під вартою.

Напередодні дружина Тараса Тершовчина Антоніна збирала підписи депутатів Самбірської міськради та членів міськвиконкому, щоб взяти на поруки екс-мера Самбора, котрий, на її думку, справно відвідуватиме слідчі органи і до суду нікуди не зникне. Як стало відомо кореспонденту ЗІКу із конфіденційних джерел, депутати міськради та члени виконкому не горять особливим бажанням поручитися за екс-мера. Вони побоюються розголосу напередодні виборів і звинувачень у причетності до справ Т.Тершовчина.

4 серпня ц.р. працівники відділення ДСБЕЗ Самбірського міськрайвідділу внутрішніх справ за фактом отримання хабара в особливо великих розмірах затримали міського голову Самбора Тараса Тершовчина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *