ОСТАННІ НОВИНИ

Зеновія Гузара в Луганську звинувачують у переслідуванні Кучми

|

Голова Луганської обласної ради Віктор Тихонов звинуватив першого заступника Луганської ОДА, нашого земляка Зеновія Гузара у „знищенні” стенду почесних громадян Луганська, що стояв в облдержадміністрації, повідомляє “Обком”.

«Стенд, що раніше перебував на першому поверсі облдержадміністрації, коштував 18 тис. грн. Його створення і місцерозташування визначила сесія обласної ради, а тепер стенд з портретами Почесних громадянн Луганська, у тому числі й колишнього Президента України Леоніда Кучми, перебуває десь у темній підсобці, розломаний на шматки і з відірваними буквами», – заявив Тихонов.

Тихонов заявляє, що ініціатором подібних дій є Зеновій Гузар. «Він приїхав зі Львова зі своїм менталітетом і хоче всю Луганщину переробити під своє рідне місто. Тому питання стояло чітко: зломати стенд, на якому є Леонід Кучма», – стверджує голова Луганської обласної ради.

Віктор Тихонов написав офіційного листа з висловленням протеста губернатору Олексію Данилову і заявив, що подаватиме заяву до суду. «Я зобов’язаний це зробити. Обласна рада направила запит начальнику охорони ОДА з вимогою вказати, хто ліквідував стенд. Коли ми виявимо цю конкретну людину, то саме на нього і подамо до суду», – заявив він.

Зеновій Гузар – депутат Львівської міської ради, колишній головний лікар 8-ої міської лікарні. У червні 2005 року призначений заступником, а у серпні 2005 року першим заступником голови Луганської ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *