ОСТАННІ НОВИНИ

Галицька видавнича спілка презентувала книжки про Олену Степанів та Ольгу Басараб

|

Дві книжки з нової серії „За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!” презентувала сьогодні Галицька видавнича спілка. Видання присвячені героїням визвольної боротьби українського народу Олені Степанів (автор – Анна Кос) та Ользі Басараб (автор – Григорій Чопик).

Книжки видано обмеженим накладом у 1000 примірників. Як повідомив видавець Ярослав Сватко, значне сприяння у їх виданні надало головне управління засобів масової інформації та поліграфії облдеожадміністрації, яке виділило 3000 гривень на купівлю половини накладу.

Галицька видавнича спілка планує продовжити серію про видатних діячів визвольних змагань. Зокрема, найближчим часом вийдуть книжки про Дмитра Вітовського (авторства професора Івана Головацького) та Мирона Тарнавського. Принагідно видавництво просить зголоситися потенційних авторів, які працюють у згаданій тематиці.

До редакційної ради серії „За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!” входять знані у Львові особистості – професори Іван Головацький та Ярослав Дашкевич,Головний командир УПА Василь Кук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *