ОСТАННІ НОВИНИ

За вимагання хабаря звільнено працівника Мостиської митниці

|

Сьогодні на телефон служби довіри Державної митної служби України надійшло повідомлення про те, що посадова особа Мостиської митниці вимагає хабар у розмірі 150 доларів США. Із заяви перевізника, громадянина України, стало відомо, що вказану суму у нього вимагав інспектор митниці за проведення митного оформлення при відкритті автомобіля „ DAF ”- повідомляє прес-служба Державної митної служби України.

На даний час посадова особа відсторонена від виконання службових обов‘язків. Матеріали справи, відповідно до статті 97 КПК України, будуть передані в правоохоронні органи.

Як повідомлялося раніше, за суттєві недоліки в організації роботи по боротьбі з контрабандою та порушенням митних правил рішенням колегії звільнено із займаних посад першого заступника начальника Мостиської митниці Поддубицького Віталія, заступника начальника Мостиської митниці Каламуняка Ігоря, заступника начальника Мостиської митниці по боротьбі з контрабандою та порушенням митних правил Попадюка Дмитра та начальника митного поста „Шегині” Довгого Олега.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *