ОСТАННІ НОВИНИ

На „Леоні” відкрито сектор митного оформлення

|

На території ТзОВ „Леоні Ваерінг системс УА ГмбХ”, який веде активну зовнішньоекономічну діяльність, створено спеціалізований сектор, що входитиме до складу митного поста „Стрий”. Це дозволить оптимізувати і скоротити час митного оформлення і митного контролю за принципом „єдиного вікна” – повідомила прес-служба Державної митної служби України.

„Створення такого сектору є вкрай важливо для підприємства „Леоні”, оскільки щодня тут проходять процедуру митного контролю 8-10 вантажних автомобілів з комплектуючими матеріалами та готовою продукцією”, – наголосив генеральний директор підприємства Вернер Гайллінгер.

Керівництво фірми виділило для митного сектора відповідне приміщення, надало оргтехніку і меблі. Відтак нині тут постійно працюють дев’ять працівників митниці, які оперативно опрацьовують від 20 до 50 електронних копій митних декларацій і супровідних документів.

Заступник начальника Львівської митниці, начальник відділення боротьби з контрабандою і порушеннями митних правил Микола Криворучко повідомив, що подібний сектор митного оформлення планується відкрити і у Жидачеві. Він буде обслуговувати великі поліграфічні підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *