ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків обіцяє примирити львівських депутатів і мера до вересня

|

Найбільшою проблемою довкола виділення Львову 50 мільйонів гривень є відсутність злагодженої роботи між депутатами та головою міської ради, а для освоєння коштів залишилося менше п’яти місяців. Тож внутрішні конфлікти у міській раді можуть завдати шкоди перш за все Львову. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив президент НТКУ Тарас Стецьків.

Він наголосив на тому, що якщо до кінця року не вдасться освоїти 50 мільйонів гривень, то та частина, яка залишеться, буде забрана назад у держбюджет, відтак наступного року Львів отримає таку кількість грошей, яку він освоїв у 2005.

„Буде шкода, якщо гроші на реконструкцію Львова дадуть, але їх не вдасться використати через конфлікти між мером та депутатами. Я твердо намірений до вересня цей конфлікт зупинити”, – заявив пан Стецьків.

Стецьків також висловив ідею створити наглядову раду, яка б контролювала використання бюджетних коштів та хід ремонтних робіт. „Таким органом може стати і організація Андрія Салюка, але за умови її підкріплення”, – зазначив Тарас Стецьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *