ОСТАННІ НОВИНИ

День незалежності львів’яни святкуватимуть протягом трьох днів

|

Заступник міського голови з питань гуманітарної політики Ірина Романів провела нараду щодо підготовки до відзначення у нашому місті Дня незалежності. За її словами, Львів до святкування готовий, уже узгоджено організаційні питання, які стосуються безпеки і комфорту мешканців та гостей міста – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цьогорічні святкування у Львові проходитимуть протягом трьох днів – від 22 до 24 серпня. Так, у понеділок, 22 серпня, відбудеться урочисте засідання сесій Львівської обласної та міської рад. О 17.00 год. урочисто відкриється П’ятий Міжнародний фестиваль “Світ для молодих: традиції та інновації “У Галицькому колі” за участю фольклорних колективів з Естонії, Македонії, Білорусії, Польщі, Литви, Угорщини.

У вівторок, 23 серпня,у Львівськомцу державному драматичносу театрі опери та балету ім.С.Крушельницької – урочиста академія та святковий концерт.

У середу , 24 серпня, на площі біля пам’ятника Т.Шевченкові відбудеться святковий концерт учасників Міжнародного фестивалю П’ятого Міжнародного фестивалю “Світ для молодих: традиції та інновації “У Галицькому колі” та муніципального хору “Гомін”, акафест до Пресвятої Богородиці за участю лауреата національної премії Т.Шевченка хорової капели хлопчиків та чоловіків “Дударик”.

У день свята, 24 серпня, для львів’ян та гостей міста підготовлено три концерти. Один із них відбудеться на площі перед Львівської оперою (початок о 19.00 год.) за участю гуртів “Таліта-Кум”, “Друга ріка”, “Мандри”. У цей же час розпочнеться святкове дійство на майдані перед Львівським національним універиситетом ім.Івана Франка, серед учасників якого – Олександр Пономарьов, гурт “Мері”, гість концерту – Глюкоза.

Протягом трьох святкових днів буде вільний вхід у Галерею українського військового однострою (пл.Ринок, 40), де проводитимуться тематичні екскурсії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *