ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перебуває начальник Генерального штабу Війська Польського

|

Начальник Генерального штабу – Головнокомандуючий Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Кириченко у штабі Західного оперативного командування сьогодні зустрівся зі своїм польським колегою начальником Генерального штабу Війська Польського генералом Чеславом Пьонтасом. Під час дводенного візиту до Львова українські та польські військові обговорять стан та перспективи двосторонньої співпраці між збройними силами України та Республіки Польща. Про це повідомив прес-центр ЗахОК.

Вони також мають узгодити подальший формат співпраці та життєдіяльності національних миротворчих контингентів у Косовому та в Іраку, перспективи створення Укрполлитбату.

Крім того, однією з тем зустрічі буде обговорення нового формату співпраці військових відомств двох країн стосовно сприяння польською стороною просування України до НАТО.

У рамках програми візиту начальники генральних штабів двох держав відвідали військовий інститут Національного університету „Львівська політехніка”, розташування 80-го окремого аеромобільного полку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *