ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові урочисто заклали перший камінь у центр оптової торгівлі „Метро Кеш енд Кері Україна”

|

У Львові сьогодні відбулася урочиста церемонія закладення першого каменю у центр оптової торгівлі “Метро Кеш енд Кері Україна”. У ній взяли участь директор центру Аксель Лухі, міський голова Львова Любомир Буняк та голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник.

Будівництво центру планують закінчити ще до середини грудня цього року. Загальні інвестиції для придбання земельної ділянки, будівництва та обладнання торгівельного центру перевищують 100 мільйонів гривень. Земельну ділянку на вулиці Городоцькій, вартістю 17 мільйонів гривень, компанія придбала на аукціоні.

Загальна площа магазину становитиме близько 14 тисяч квадратних метрів. Планується, що тут до продажу буде запропоновано 10 тисяч найменувань продовольчих і таку ж кількість непродовольчих товарів. Окрім цього, біля торгцентру передбачена автостоянка. За словами Акселя Лухі, близько 90% найменуванть товарів, які будуть продаватися в „Метро” будуть товарами українського виробництва.

„Будівництво у Львові для нас дуже важливий етап розвитку, оскільки це перший пілотний проект на Західній Україні. „Метро” приходить в Україну як надійний партнер і ми всі зацікавлені у співрпаці з місцевими виробниками та дистрибюторами”, – заявив Аксель Лухі.

На сьогодні “Метро Кеш енд Кері Україна” має шість центрів оптової торгівлі в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку та Одесі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *