ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрийському районі вибирають кращу сільську садибу

|

До Дня незалежності у Стрийському районі проводиться конкурс на кращу сільську садибу, – про це повідомив заступник голови Стрийської райдержадміністрації з питань агропромислового комплексу Михайло Вишньовський.

Після проведення внутрішніх конкурсів було визначено 25 господарств, які й взяли участь у районному конкурсі на кращу сільську садибу. За словами Михайла Вишньовського, комісія конкурсу, що складається із заступників голови і начальників майже усіх управлінь Стрийської райдержадміністрації та членів громадських організацій, уже відібрала 18 учасників, які продовжуватимуть боротьбу за звання кращої сільської садиби.

Ті господарства, які займуть перше, друге і третє місця на конкурсі, отримають грошові премії у розмірі 100, 200 і 300 гривень.

Основними критеріями, за якими оцінюються господарства, є економічна доцільність, естетичний вигляд, поєднання фасаду та ландшафту садиби.

„До Дня незалежності ми уже закінчимо огляд господарств і визначимо переможців конкурсу на кращу сільську садибу”, — розповів „Гал- info Михайло Вишньовський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *