ОСТАННІ НОВИНИ

Дешевий цукор на Львівщині з’явиться через два тижні

|

Цінові маніпуляції на ринку цукру начальник управління сільського господарства ЛОДА Іван Стефанишин пояснює змовою комерційних фірм, які займаються заготівлею цукру. Під час телефонної „гарячої лінії” він повідомив, що через тиждень на Львівщину має надійти велика партія цукру з Миколаєва. Його вартість не перевищуватиме 3 гривень 60 копійок.

„Цукрова проблема у нас виникає кожного року у зв’язку з вичерпуванням запасів. Окрім цього, ріст цін провокують комерційні компанії, які займаються заготівлею цукру та скуповують його у весняний період” – пояснив І.Стефанишин.

Він також повідомив, що найближчі два тижні будуть найкритичнішими. Однак, незабаром на Львівщину має надійти велика партія цукру, яку області виділив держрезерв. Цукор вартістю 3 гривні 60 копійок можна буде придбати практично на кожному з львівських ринків.

Дешевий цукор сьогодні можна придбати на двох оптових ринках міста – на „Шуварі” та на „Стрийському ринку”. За словами Івана Стефанишина, там функціонують представництва від держрезерву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *