ОСТАННІ НОВИНИ

Засідання щодо регулювання діяльності суб’єктів господарювання пройшло в ЛОДА

|

Чергове засідання робочої групи з прискореного перегляду нормативно-правових актів ОДА та її структурних підрозділів у сфері регулювання діяльності суб’єктів господарювання відбулося 12 серпня. Про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника головного управління економіки Львівської облдержадміністрації Миколу Вознюка.

На засіданні було розглянуто перелік регуляторних актів, які пропонуються залишити без змін та до яких головні розробники регуляторних актів повинні були подати обґрунтування. Усі члени робочої групи з перегляду нормативно-правових актів прийняли участь в перегляді та в обговоренні даного переліку.

Згідно з протоколом даного засідання було вирішено зобов’язати голів райдержадміністрацій та міст обласного значення прозвітувати протягом трьох днів про роботу їхніх робочих груп по прискореному перегляду нормативно-правових актів.

Окрім того, начальник головного управління економіки ЛОДА дав доручення підготувати лист з пропозиціями в Кабінет Міністрів України щодо перегляду постанови КМУ «Про розміри зборів за послуги, що надаються інспекціями державного технічного нагляду обласних, Київських та Севастопольської державних адміністрацій».

Було прийнято рішення про розширення повноважень робочої групи з перегляду нормативно-правових актів облдержадміністрації та її структурних підрозділів наділивши її відповідним контролюючим повноваженням щодо роботи єдиного реєстраційного офісу та єдиного дозвільного офісу. А також проінформувати про проведену роботу по перегляду нормативно-правових актів облдержадміністрації Держпідприємництво України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *