ОСТАННІ НОВИНИ

Діамантбанк презентували у Львові

|

Відділення Діамантбанку було відкрито 8 серпня у Львові за адресою площа Галицька, 14. Його девізом є прозорість, взаємовигідність, конфіденційність та безпека фінансових операцій. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив віце-президент банку Сергій Євтухов.

Як зазначила директор Львівського відділення Діа мантбанку Ірина Хмарська, банк пропонує увесь можливий спектр послуг, а саме вигідні депозитні умови, відкриття та обслуговування рахунків, грошові перекази, офрмлення приватних карток міжнародних платежів, вигідні умови лізингу тощо. Вона також повідомила, що Львівське відділення Діамантбанку готове до ефективної співпраці з населенням та підприємствами регіону. Весь його персонал пройшов стажування в Головному офісі у Києві і гарантує кожному клієнту бездоганний сервіс.

Діамантбанк зареєстрований НБУ в листопаді 1993 року і на сьогоднішній день має понад 3 тисячі корпоративних клієнтів. Сплачений та зареєстрований капітал банку становить 100 мільйонів гривень, а його активи станом на 1 липня становлять 566 мільйонів гривень, кредитно-інвестиційний портвель – 457 мільйонів гривень. 2004 рік Діамантбанк завершив із чистим прибутком у 4 мільйони 684 тисячі гривень.

Філіали банку діють у Києві, Дніпрпетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Сімферополі та Львові. Найближчим часом заплановане відкриття його нових відділень на Одещині та Харківщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *