ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська ДПА викрила 217 злочинів у сфері оподаткування від початку року

|

217 злочинів у сфері оподаткування, з яких 157 особливо важкі, викрито за сім місяців поточного року в результаті здійснених оперативно-розшукових заходів . Крім цього викрито 52 злочини щодо умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах , а також 7 злочинів за фактами відмивання “брудних” коштів. Про це повідомив прес-центр ДПА у Львівській області.

Відтак, як результат спільної роботи оперативних працівників та цивільних служб ДПА, в першому півріччі цього року всього по області відшкодовано 77,7 мільйона гривень ПДВ, проти 143,4 мільйона гривень за аналогічний період 2004 року. Тобто цього року з бюджету відшкодовано вдвічі менше сум ПДВ.

Особливу увагу під час проведення оперативно-розшукових заходів приділено викриттю тяжких та особливо-тяжких злочинів в сфері оподаткування, руйнуванню “тіньових” схем мінімізації податкових зобов’язань, припинення діяльності “фіктивних” фірм, конвертаційних центрів, недопущення незаконного відшкодування податків з бюджету та викриттю фактів легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *