ОСТАННІ НОВИНИ

Комітету захисту прав громадян підтримав Курочку

|

Пікет за участю Комітету захисту прав громадян („Страйком”), президії незалежної профспілки та представників громадськості, які вимагають відставки заступника міністра ВС Геннадія Москаля і припинення тиску на начальника ЛМУ МВСУ у Львівській області Михайла Курочку пройшов сьогодні під стінами приміщення УМВСУ у Львівській області.

Основними вимогами, як зазначив голова комітету захисту прав громадян Яків Ухач, є принити переслідування професійно грамотних та морально чесних працівників, таких як полковник Курочка, усунути з посади заступника міністра внутрішніх справ України генерала-лейтенанта міліції Геннадія Москаля, як особу, яка дискредитує органи внутрішніх справ звязками з кримінальним авторитетом В. Рибаковичем та з організованою злочинністю. Крім цього пікетувальники вимагали покласти край антидержавній практиці руйнування професійного ядра правоохоронних органів, керуючись мотивами політичної помсти чи авантюризмом та популізмом нового апарату МВС; засудити призначення на керівні посади працівників міліції, які вже були звільнені в минулому за дискредитацію органів чи розвал роботи.

Саме така, за словами організаторів акції, хибна тенденція з’явилася з призначенням на посаду начальника УМВСУ у Львівській області „варяга” з Тернополя Віталія Максимова та призначення генерала Василя Рябошапка на посаду начальника міліції Львівської залізниці. Дані вимоги пікетувальники виклали у письмовому вигляді і передали її начальнику УМВСУ у Львівській області, аби той в подальшому надіслав її міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку. Про це повідомляє «Гал- info » .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *