ОСТАННІ НОВИНИ

Співробітники СБУ у Львівській області зупинили незаконне вивезення дітей

|

48-річного громадянина Німеччини та 26-річну мешканку Волині затримали оперативники Управління СБУ у Львівській області за спробу незаконного вивезення з України двох малолітніх дітей. Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Співробітники відділу борортьби з організованою злочинністю та корупцією Управління СБУ у Львівській області отримали інформацію про те, що заплановане незаконне вивезення закордон двох українських дітей. Для цього громадянин Німеччини та волинянка подали у Львівський обласний відділ реєстрації актів громадянського стану підроблені свідоцтва про народження дітей, в яких зловмисники значилися їхніми батьками.

Відтак на підставі зібраних оперативниками СБУ матеріалів, відділом захисту прав і свобод неповнолітніх прокуратури Львівської області порушено кримінальну справу за ознаками скоєння злочину, передбаченого статтею 358 ККУ „Підрорблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів”. Наразі ведеться слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *