ОСТАННІ НОВИНИ

Нові тарифи на водопостачання та водовідведення незаконні – Дяків

|

Голова правління Асоціації платників податків Львівської області Теодор Дяків переконаний, що нові тарифи на водопостачання та водовідведення базуються на старих економічних показниках, встановлені незаконно, непрозоро і не мають під собою жодних логічних розрахунків. Про це він заявив сьогодні під час проведення громадських слухань проекту рішення Львівського міськвиконкому „Про впорядкування тарифів на водопостачання та водовідведення”.

„Виконком ігнорує законодавство. Нові тарифи базуються на тому, що попередні тарифи також були підняті на 17 відсотків, але суд вже відмінив це рішення, отже тарифи хочуть підняти незаконно. Будь-яке рішення виконкому буде оскаржуватись у суді”, – зазаначив пан Дяків.

Він також повідомив, що 1 серпня Прокуратура Львова прийняла документи фірми „Формула”, директором якої є пан Дяків, щодо притягнення до відповідальності тих посадових осіб, які не виконують рішення суду щодо відміни рішення міськвиконкому про встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення на рівні 1 гривні 57 копійок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *