ОСТАННІ НОВИНИ

Максимов проти Курочки, але тиску на нього не чинить

|

В. о. начальника УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов виступає проти перебування на посаді начальника Львівського міського управління міліції Михайла Курочки, тому що роботу міської міліції визнано незадовільною, проте жодного тиску на Курочку не чинив. Про це сьогодні повідомив сам Максимов.

„Ніякого тиску на пана Курочку не було, 22 липня мене призначили і через чотири дні 26 керівників, моїх заступників, в тому числі і Курочка, написали рапорта, які я їм запропонував написати. На це є відповідна вказівка міністра, аби подивитися хто спроможний виконувати ті завдання, які поставлені Міністерством і Президентом”, – сказав Максимов.

Він також повідомив, що під час вчорашньої оперативної наради роботу міської міліції визнано незадовільною. „Я підписав рапорт Курочки, підписав подання на ім’я міністра, який і вирішуватиме, чи залишати Курочку на посаді, чи ні. Я написав, що я проти того, щоб в ін залишався на цій посаді, але ніякого тиску відносно нього нема”, – розповів Віталій Максимов.

Нагадаємо, що вчора начальник ЛМУ УМВСУ у Львівській області Михайло Курочка заявив: „Віталій Максимов чинить на мене тиск, зокрема, під час проведення нарад, з вимогою написати рапорт на звільнення. Але я рапорт, однозначно заявляю, писати не буду!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *