ОСТАННІ НОВИНИ

В 9 з 11 підприємств-м’ясовиробників виявили порушення

|

В 9 з 11 перевірених підприємств, які спеціалізуються на виробництві м’яса і м’ясопродуктів, інспектори державного нагляду Львівського РДЦСМС виявили недоліки під час проведення перевірок за дотриманням стандартів. Про це повідомили у Львівському регіональному державному центрі стандартизації, метрології та сертифікації.

Загалом було перевірено 2,13 тонн продукції на 26 тисяч 966 гривень, заборонено до реалізації 14 партій продукції на 12 тисяч 850 гривень.

До основних порушень вимог нормативних документів належать органолептичні (специфічний присмак, вид фаршу на розрізі не властивий цьому виду ковбаси, непружна консистенція), фізико-хімічні (завищена масова частка вологості) порушення та відхилення маси одиниці фасованої продукції.

За результатами державного нагляду підприємствам-порушникам видали 14 приписів про заборону реалізації перевірених партій продукції, видано 12 постанов про накладення штрафів на 4 тисячі 654 гривні, притягнено до адміністративної відповідальності 11 посадових осіб, на яких накладено штрафів на 1 тисячу 615 гривень, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *