ОСТАННІ НОВИНИ

На Курочку тиснуть

|

«Начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов чинить на мене тиск, зокрема, під час проведення нарад, з вимогою написати рапорт на звільнення. Але я рапорт, однозначно заявляю, писати не буду!», – заявив кореспонденту Західної інформаційної корпорації начальник ЛМУ УМВСУ у Львівській області, полковник міліції Михайло Курочка.

«Не виключаю, що на мене далі чинитиметься тиск і можливі провокації. Я – офіцер, який підтримував ідеї «помаранчевої революції» і докладав всіх зусиль, щоб відбулася перемога Віктора Ющенка. Але я бачу, що в нас у дійсності відбулися зміни не на користь правового захисту», – акцентував М.Курочка у коментарі ЗІКу щодо ситуації, яка склалася довкола його особи після вимоги заступника міністра внутрішніх справ Геннадія Москаля подати рапорт про відставку, яку він висунув до М.Курочки під час наради 6 серпня з керівним складом львівської міліції.

«Маніпулювання цифрами не є ефективною характеристикою відношення до того чи іншого керівника. А на стан криміногенної ситуації у суспільстві впливають і економічні, і соціальні та політичні важелі. Львівська міліція не заслуговує образ, якими «нагородив» її Геннадій Москаль», –наголосив М.Курочка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *