ОСТАННІ НОВИНИ

Постанову про виділення 50 мільйонів для Львова затвердять на цьому тижні - Стецьків

|

Кабінет Міністрів України цього тижня має розглянути постанову про виділення 50 мільйонів гривень Львову. Минулої середи це питання вже стояло, однак проект було відправлено на доопрацювання, хоча до Львова застережень не було. Про це повідомив народний депутат України Тарас Стецьків.

За його словами, на заваді прийняття постанови стало те, що проект ухвали містив одночасно і виділення 50 мільйонів Львову, і виділення коштів для інших міст. Власне відсутність документації по цих містах, які б розписували витратну частину і стало причиною неприйняття постанови загалом. “З нашого ж боку, тобто Львова, все було виписано і розписано, тому тільки технічна неузгодженість та недопрацювання з боку інших міст призвели до такої ситуації,” – стверджує Тарас Стецьків.

Він також повідомив, що вже цього тижня Кабмін має повернутися до розгляду цього питання і найімовірніше, що постанова таки буде прийнята. “Я особисто розмовляв з міністрами і маю запевнення в тому, що львівське питання буде вирішено позитивно вже в найближчому часі. На нашому боці і те, що ми достатньо добре пропрацювали все у Львові – було не тільки прийнято відповідну ухвалу міської ради, але й проведено громадські слухання, які внесли свої корективи відповідно до побажань мешканців,” – повідомив Тарас Стецьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *