ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль хоче спростування від „України молодої”

|

Народний депутат України Андрій Шкіль вимагає офіційних вибачень від редакції газети «Україна молода» та спростування інформації, надрукованої у №144 газети від 6 серпня 2005 року , передає прес-служба депутата. Причиною такої заяви Андрія Шкіля стала опублікована у газеті стаття ««Тарас-доля» «погорів» на хабарі».

Автор статті Мар’яна П ’ єцух) у зазначеному матеріалі подає неправдиву інформацію про народного депутата. Зокрема, у статті ““Тарас-доля” “погорів” на хабарі” йдеться про те, що (подаємо без стилістичних і граматичних змін) «Андрій Шкіль, який раніше не реагував на звернення стосовно афер мера Самбора, каже, що «просто стояв на боці виборців, які його обрали, і поважав їхній вибір». Водночас представник БЮТ не сумнівається, що Тараса Тершовчина затримали справедливо, бо той сам зізнався. Нардеп не вважає, що цей трафунок буде «чорної плямою» на іміджі нової влади, яка свого часу підтримала Тершовчина…”

«Автор матеріалу вважає, нібито я сказав їй у інтерв’ю, що знав про усі махінації самбірського мера, але не розголошував їх з поваги до виборців. Це не відповідає дійсності.” – каже А.Шкіль – „раніше я через свою прес-службу заявляв, що мешканці Самбора часто скаржились мені, як депутату по округу, на свого мера, але не більше. Це не розповіді про “усі махінації”. Це дві суттєві різниці.”

Народний депутат вже мав розмову із редактором “України молодої”, котрий запевнив, що газета надрукує спростування, але, можливо, у вигляді ще одного інтерв’ю чи щось на кшталт цього. „Я ж хочу офіційного спростування і вибачень від редакції. У випадку, якщо цього не буде – подаватиму до суду” – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *