ОСТАННІ НОВИНИ

Суд щодо незаконного будівництва у Брюховичах знову перенесено

|

Судове засідання за позовом прокурора природоохоронної прокуратури Львівської області щодо скасування договорів оренди між Брюховицькою селищною радою та підприємствами «Буддизайн» і «Новобуддизайн» знову перенесено до 9 години 17 серпня. Причиною цього є необхідність представлення додаткових документів та вивчення нових обставин справи. Про це „Львівському порталу” повідомила депутат Львівської міської ради Віра Лясковська.

Відтак вона зазначила, що сьогодні розгляд справи таки розпочався, адже раніше справу переносили, не відкриваючи її.

Як зазаначила Віра Лясковська, на наступному судовому засіданні у справі відповідачі на вимогу представників Львівської міської ради повинні представити документи з обласної та селищної рад про затвердження меж Брюховицької селищної ради та меж населеного пункту Брюховичі. Крім цього пані Лясковська на вимогу суду повинна представити оригінал документу стосовно того, що територія кварталу 44, яку і розглядають у справі, включена до лісів I категорії населених пунктів і призначена для рекреації, відпочинку та оздоровлення та перебуває у підпорядкуванні Львівської міської ради.

Пані Лясковська також повідомила, що до справи буде долучена ще одна сторона, а саме представники обланого управління земельних ресурсів, Львівської обласної ради та ЛОДА.

Нагадаємо, що згідно з рішенням Брюховецької селищної ради від 1 квітня 2004 року, надано дозвіл на оренду терміном на 10 років (з правом викупу у власність) 8,86 гектара земельної ділянки ТзОВ „Новобуддизайн” для будівництва дошкільного спортивно-навчального центру в районі вулиці Ряснянської селища Брюховичі.

А згідно з рішенням від 25 березня 2004 року, надано дозвіл на оренду терміном на 10 років (з правом викупу у власність) 9 гектарів земельної ділянки ПП „Буддизайн” для будівництва дошкільного спортивно-навчального центру в районі вулиць Незалежності – Ряснянської селища Брюховичі. До цього вищеназвані території належали Львівському держлісгоспу, але рішеннями Брюховецької селищної ради від 18 березня 2004 року та 11 березня 2004 року землі вилучено з держлісфонду Брюховецького лісництва та віднесені до земель рекреаційного призначення. 14 лютого була прийнята ухвала суду про те, що рішення Брюховецької селищної ради по обидвох ділянках Брюховецького лісу є незаконним і було прийнято рішення скасувати це рішення.

За протокольним дорученням Львівської міської ради, інтереси ради у суді відстоюють 4 депутати: Віра Лясковська, Юрій Кужелюк, Тетяна Крушельницька та Данило Ярема.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *