ОСТАННІ НОВИНИ

Представники автомобільних підприємств Львівщини проти Сендака

|

Працівники підприємств автомобільного транспорту Львівщини надіслали відкритого листа Президенту, Прем’єр-Міністру та Голові Верховної Ради України. У ньому вони скаржаться на дії та заяви голови облради Михайла Сендака та події, що відбуваються навколо автомобільної галузі області. Текст звернення, який також адресовано Міністру транспорту і зв’язку, Голові Львівської облдержадміністраці та депутатам обласної ради, подаємо без змін.

„Звертаємось до Вас від імені трудових колективів підприємств , що багато років працюють в сфері автомобільного транспорту області. Наше звернення до Вас є вимушеною реакцією на події, які розгортаються навколо Автомобільного транспорту області і є результатом дій і заяв голови обласної ради М.Сендака.
Пасажирські і вантажні перевезення, є важливою складовою частиною народногосподарського комплексу області, який в даний час переживає не кращі часи, в плані економічного розвитку. Однією з таких причин стану автомобільних перевезень та всієї інфраструктури є надто швидкий перехід від «комплексно-адміністративної системи до системи господарювання, побудованої на ринкових принципах».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *