ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурсний комітет з автоперевезень визначив перевізників ще на 17 маршрутах

|

Перевізників 17 міжміських та приміських автобусних маршрутів було визначено сьогодні на засіданні обласного конкурсного комітету з перевезення пасажирів автобусним транспортом загального призначення. 13 з них – це маршрути, дозволи на які закінчилися у цьому році, а ще 4 – нові маршрути.

Загалом до конкурсного розгляду було подано 30 маршрутів. Однак комітет вирішив додатково вивчити представлену потенційними перевізниками інформацію на маршрутах, до яких зголосилося кілька підприємств. Найбільшу охоту перевізники виявили до роботи на маршрутах Львів-Дрогобич (9 конкурсантів), Львів-Трускавець (8), Дрогобич-Самбір (5), Дрогобич-Стрий (4). Натомість до праці на маршруті Східниця-Дрогобич-Моршин не зголосився ніхто.

Як пояснив головуючий на засіданні комітету перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник, практика додаткового вивчення інформації про перевізників на конкурентних маршрутах виправдала себе: на сьогоднішньому засіданні остаточно було визначено переможців конкурсу на маршрутах, які розглядалися минулого разу, і так само були відкладені для повного прояснення можливостей конкурсантів.

Мирослав Сеник також запевнив, що конкурсний відбір строго базується на системі оцінки, визначеної Концепцією пасажирських перевезень, затверджених нещодавно облрадою. Нагадаємо, що основними критеріями згідно Концепції є наявність у підприємства власного автотранспорту та матеріально-технічної бази, якісний рівень автобусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *