ОСТАННІ НОВИНИ

Справу Гонгадзе слід розглядати у комплексі – Мороз

|

Поки прокуратура не дасть відповіді на всі питання і не передасть справу до суду у комплексі, доти не можна буде вважати, що справа Гонгадзе знята як проблема, заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові лідер СПУ Олександр Мороз. За його словами, поетапний розгляд цієї резонансної справи не виправданий, бо до цього злочину причетні конкретні функціонери системи.

Крім того, лідер соціалістів вважає, що «уникнення комполексного розгляду є ще певною мірою намаганням знівелювати роль самого Гонгадзе і всього того, що відбулося після його вбивства». «Бо я вважаю, що першопричиною і першоджерелом Помаранчевої революції був подвиг Гонгадзе, який розбудив людей в Україні» зазначив А.Мороз.

Він також висловився проти того, аби іменем Гонгадзе називали якусь другорядну вулицю у Києві і наполягає, щоби це була вулиця Банкова. «Йдеться про необхідність вкарбувати в свідомості громадянина України і перш за все представниа влади, недопустимість порушення прав людини в Україні. Тому моя пропозиція зводиться до того, що надати ім’я Гонгадзе вулиці Банковій. Там найбільше бувають урядовці і вони повинні пам’ятати, чим зобов’язані своїй появі там» – підкреслив лідер СПУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *