ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові може з`явитися новий стадіон вартістю 200 мільйонів доларів

|

При перемозі у конкурсі на проведення чемпіонату Європи з футболу-2012, у Львові, можливо, збудують новий стадіон. Про це у коментарі «Гал- info » повідомив голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо.

«Результати тендеру на визначення господаря чемпіонату з футболу «Євро 2012» стануть відомі у 2006-му році, — пояснив Ярослав Грисьо, — якщо ж ми виграєм цей тендер, то, виходячи із фінансової спроможності та співпраці з інвесторами, у Львові розпочнеться будівництво нового стадіону»

За словами Ярослава Грися, загальні затрати на будівництво футбольного стадіону Європейського зразка будуть складати не менше 200 млн.доларів США, орієнтовно стільки ж витрачено на будівництво стадіону для Донецкого «Шахтаря». Фінансування буде проводитися за сприяння як місцевої, обласної влади, так і закордонних та вітчизняних інвесторів.

Проте, Ярослав Грисьо не виключає можливості, що будівництво нового стадіону може провалитися, запасним варіантом буде реконструкція та модернізація стадіону «Україна», що обійдеться Львову значно дешевше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *