ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО НСНУ заснувала Клуб політичних дискусій

|

Клуб політичних дискусій створено у Львові з ініціативи Львівської обласної організації партії “Народний Союз Наша Україна”. Наразі до Клубу увійшли старійшини партії – люди, які належать до числа її засновників і народилися не раніше 1940 року. Про це повідомила прес-служба НСНУ.

Членами Клубу стали добре відомі в Україні та поза її межами люди: член-кореспондент НАНУ, голова Наукового Товариства ім. Шевченка Олег Романів, голова товариства “Надсяння”, доцент Національного університету “Львівська політехніка” Володимир Середа та інші.

Освоювати мистецтво дискусії членам новоствореного Клубу допомагає професійний психолог.

Надалі Львівська регіональна організація НСНУ планує створити цілу мережу найрізноманітніших партійних дискусійних клубів: клуб наймолодших членів партії, лікарський клуб, клуб освітян.

Тема першого засідання Клубу політичних дискусій – “Створення передвиборчої демократичної коаліції: за і проти” – настільки зацікавила його учасників, що для вироблення спільної позиції не вистачило тригодинної розмови. Продовження дискусії на цю тему заплановане на 4 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *