ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра до Львова наїде байкерів

|

3 серпня о 15:00 до готелю “Власта” прибувають учасники Міжнародного марафону байкерів, у якому беруть участь до 300 байкерів з Італії, Австрії, Чехії, Польщі та України, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Захід проводять з 31 липня по 14 серпня Міжнародний благодійний фонд “Діти Чорнобиля за виживання” спільно з федерацією мотоспорту України та італійськими організаціями Cent Vilage за сприяння консульства України у Мілані .

Марафон проходить маршрутом Брінца (Італія) – Київ, у ньому беруть участь майже 300 байкерів з Італії, Австрії, Чехії, Польщі та України. Український етап марафону проходить з 3 по 10 серпня маршрутом Мостиська – Львів – Житомир – Київ – Чернігів – Борзна – Київ – Баришівка – Київ – Тернопіль – Львів – Мостиська. У програмі заходів передбачено надання гуманітарної допомоги вихованцям дитячих будинків у м. Борзні (Чернігівська область), Баришівці (Київська область), відкриття Центру соціальної реабілітації дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС у Голосіївському районі Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *