ОСТАННІ НОВИНИ

667 з 2255 комбайнів відповідали технічним вимогам

|

З наявних в області 2752 комбайнів подано на техогляд 2255, з яких повністю відповідали технічним вимогам 667, або 29,6%. Про це передає прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника обласної інспекції технагляду О.Кухарука.

За даними інспекції, найкраще підготували зернозбиральні комбайни до жнив механізатори Бродівського району, де пройшли державний технічний огляд 55% обстежених комбайнів, Жидачівського – 53%, Жовківського – 48%, Пустомитівського – 36%.

Під час проведення державного технічного огляду працівниками обласної інспекції і районних управлінь сільського господарства організовано і проведено понад 120 нарад-навчань з інженерно-технічними працівниками і механізаторами господарств з питань особливостей регулювання і технологічної наладки зернозбиральних комбайнів. У цих нарадах-навчаннях взяли участь близько 1200 чоловік.

За місяць до початку жнив в області на базі районних інспекцій і управлінь сільського господарства було створено 25 консультативних пунктів, які відвідали і де одержали відповідні консультації 219 механізаторів. До завершення жнив консультативні пункти продовжать свою роботу.

Крім особливостей з регулювання зернозбиральної техніки на них можна одержати консультації з питань технологічної наладки ґрунтообробних і посівних машин, та інформацію щодо наявності в області запасних частин, ремонтних матеріалів, реєстрації і перереєстрації сільськогосподарської техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *