ОСТАННІ НОВИНИ

Гори можуть залишитися без рятувальників

|

Скорочення наполовину числа працівників львівського воєнізованого пошуково-рятувального загону призведе до того, що цієї зими нікому буде в горах надавати допомогу лижникам, заявив сьогодні під час прес-конференції командир цього взводу Михайло Яворівський. “Нас планують скоротити із 21 до 11 людей, а тоді ми просто не зможемо працювати і перетворимося на службу психологічної допомоги, а не рятувальників” – сказав він.

Він наголосив на тому, що працівники пошукової служби і так упродовж останніх років виконують свої обов’язки на голому ентузіазмі, не отримуючи коштів на спорядження та техніку, а зараз “службу хочуть просто знищити”. “Минулої зими нас кожного дня по дванадцять працювало на схилах, а по скороченні нас всього залишиться 11, а як тоді працювати?” – сказав він.

Працівники служби налаштовані рішуче – якщо звільнять їх десятьох колег, то всі решта напишуть заяви на звільнення. Цю ідею підтримав й командир загону Юрій Перехрест: “Треба боротися, а якщо таки скорочення відбудеться, то я також пишу заяву на звільнення”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *