ОСТАННІ НОВИНИ

Військовослужбовці Держспецтрансслужби чергують на небезпечних переїздах Львівської залізниці

|

Чергування військовослужбовців Держспецтрансслужби відбувається від 23 липня на небезпечних залізничних переїздах Львівської залізниці, кожен з яких додатково обладнаний поворотним шлагбаумом, який у розвернутому стані перекриває всю проїжджу частину дороги. Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Зокрема чергування відбувається на залізничному переїзді на дільниці Червоноград-Сокаль Львівської області поблизу села Жвирка, через який протягом доби проходить 34 пари поїздів, на дільниці Рудно-Підбірці Львівської області поблизу селища Білогорща, на дільниці Вел.Березний-Перечин Закарпатської області поблизу села М.Березний Великоберезнянського району, через який протягом доби проходить 39 пар поїздів, на дільниці Сокаль-Ковель Волинської області поблизу станції Овадно Володимир-Волинського району, через який протягом доби проходить 21 пара поїздів, на дільниці Сокаль-Ковель Волинської області поблизу міста Ковеля, через який протягом доби проходить 21 пара поїздів, на дільниці Сокаль-Ковель Волинської області, що розташована в полі за 100 кілометрів від станції Володимир-Волинський Турійського району, через який протягом доби проходить 21 пара поїздів, а також на дільниці Ковель-Ягодин Волинської області поблизу міста Ковеля.

Робочі місця військовослужбовців обладнані радіозв’язком та телефонним зв’язком з черговим найближчої залізничної станції або поїзним диспетчером. Кожне робоче місце обладнано постовим грибком, де можна сховатися від дощу.

Переїзд охороняється цілодобово двома черговими військовослужбовцями Держспецтрансслужби з обох сторін. При наближенні поїзда та при спрацюванні світлової і звукової сигналізації чергові перекривають проїжджу частину автомобільної дороги, зачиняючи горизонтально-поворотні шлагбауми ручної дії і відчиняють їх після вимкнення сигналізації. Усі військовослужбовці Держспецтрансслужби, задіяні в охороні залізничних переїздів, пройшли відповідні інструктажі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *