ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія облради займеться "архіскладним" роздержавленням землі у Пасіках Зубрицьких

|

Створено тимчасову комісію, яка вивчить ситуацію щодо роздержавлення земель на території сільської ради Пасіки Зубрицькі. Таке рішення прийнято 26 липня під час засідання комісії з питань регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою Львівської обласної ради.


На ім”я Голови Львівської обласної ради Михайла Сендака надійшло звернення від сільського голови с.Пасіки Зубрицькі Пустомитівського району щодо роздержавлення земель ТЗОВ “АП “Львівське” не території сільської ради. На переконання сільського голови Ю.Гудими роздержавлення земель відбулось без попереднього погодження з сільською радою, а це суперечить чинному законодавству. Внаслідок таких дій мешканці села не отримали землю, яка їм належить. На даний момент на земельні ділянки претендує близько 80 людей, повідомляє прес-служба облради.


Аналогічне звернення щодо несправедливого розподілу земель надійшло і до голови комісії Ярослава Янишина від представників громади села . На звенненні стоять підписи п”ятдесяти людей, які вимагають, аби комісія обласної ради вивчила це питання.


Як зазначив голова комісії Ярослав Янишин, “питання є архіскладним”. Тому вирішено створити тимчасову комісію, до якої увійдуть представники обласної ради, Пустомитівської районної ради та РДА, представники управління земельних ресурсів. Наступне засідання комісії відбудеться в Пустомитах. “Сьогодні ми почули думку селян, тепер треба поспілкуватись з іншою стороною, керівництвом “ТЗОВ “Львівське”. Тільки тоді можна прийняти рішення у цій справі”, – зазначив Ярослав Янишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *