ОСТАННІ НОВИНИ

Житлові зловжиння в Пустомитах розглянула комісія облради

|

21 липня під головуванням депутата Львівської обласної ради Михайла Ваврина відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, законності та військових проблем. Члени комісії розглянули звернення М.Ю. Андреїшина щодо зловживання окремих посадових осіб міста Пустомити при будівництві і розподілі квартир в житловому будинку по вул. Спортивній, 10.

На переконання пана Андреїшина, було незаконно розподілено кварити в цьому будинку і люди, які стояли в черзі на житло, не отримали помешкання. Зокрема, Фросина Хомин, яка була в черзі на житло під номером вісім, не отримала помешкання. За її словами, розподіл 32 квартир було здійснено з порушенням чинного законодавства і відповідальність за цю ситуацію вона покладає на колишнього мера Пустомит пана Федорчука.


“На 85 % будинок збудовано за бюджетні кошти, але справа доволі давня. Тяганина довколо цього будинка тягнеться ще від 1999 року”, – зазначив голова комісії Михайло Ваврин. Саме для того, аби врегулювати конфлікт , на засідання комісії було запрошено представників прокуратури. Начальник відділу слідчого управління обласної прокуратури Олег Денега повідомив, що представники прокуратури вже здійснили кілька перевірок у цій справі і не знайшли жодних порушен. Проте Віра Байса, член комісії, попри давність цієї історії вважає, що цю ситуацію треба ще довивчити і поклала на себе відповідальність за цю справу. На наступному засіданні комісії вона поінформує з цього приводу.


Окрім того, Михайло Ваврин повідомив, що надіслано офіційну заяву в прокуратуру на підставі депутатського запиту Євгена Буби ( нагадаємо, що мова йде про факти хабарництва в Городоцькому райвідділі міліції).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *